Πυροσβεστικά Νέα

Νέος Διοικητής Π.Υ Λακωνίας

 

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου και ορίστηκε Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λακωνίας ο Πύραρχος Γεώργιος Αλικάκος του Σταύρου. 

Γεννήθηκε το 1967 στη Βασιλική Λακωνίας, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Το 1994 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 2001 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. 

Κατά την διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε στον 2o Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας (Πυρ/κό Κλιμάκιο Κύμης), στο Ανακριτικό Γραφείο Διοίκησης Αθηνών, στο 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας, στην Ε.Μ.Α.Κ., καθηγητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία και Διευθυντής στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. 

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους πολίτες του Νομού Λακωνίας ότι οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο, προασπίζοντας τη ζωή και τις περιουσίες αυτών από τους κινδύνους των πυρκαγιών και πάσης φύσεως καταστροφών. 

 

You may also like

Κοινοποίηση: