Νέο Δ.Σ για την Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

1167{icon} {views}

 

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό κέντρο Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης 17-10-2018 όπου παρευρέθηκε και αρκετός φίλαθλος κόσμος της Σπάρτης.

Από την Γενική Συνέλευση εξελέγη Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γεώργιος Πολλολός  ως μέλη ο κ. Λάμπρος  Λαμπρόπουλος , ο κ. Αντώνιος Μαλεβεζής , ο κ.  Χάρης Αναστασάκος. 

Το κλίμα ήταν αρκετά θετικό και αυτό που ζήτησε το νέο Δ.Σ  είναι την στήριξη της ομάδας από όλους. 

Η Ομάδα γυρίζει σελίδα και ότι  μέχρι το Δεκέμβριο θα υπάρχουν και άλλοι παίχτες μιας και θα έχει λήξει και το θέμα των χρεών και των προσφυγών , σύντομα θα είναι έτοιμο και το λεωφορείο της ομάδας.

Η Νέα Διοίκηση θέλει και την βοήθεια όλων των φιλάθλων και δεν γίνεται μία ομάδα να συνυπάρχει χωρίς κόσμο , η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο είναι σημαντική για την νέα αρχή της ομάδας και η βοήθεια τους είναι σημαντική για μια ομάδα. Η Ομάδα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να έρθει να βοηθήσει. 

Να υπενθυμίσουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. 

Θύρα 1 & 6 120 ευρώ
Θύρα 2 & 5 140 ευρώ
Θύρα 4 160 ευρώ
Θύρα 3 200 ευρώ. 

 

Καλή επιτυχία στην ομάδα της Σπάρτης και στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο από το Spartavoice.gr 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: