Νέο Δ.Σ για την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

 

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, στα γραφεία της στην οδό Κλεομβρότου 50.

Βασικά θέματα της Συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός και η παρουσίαση των δράσεων του έτους 2018 από το απερχόμενο Δ.Σ., ενώ πραγματοποιήθηκε οικονομικός προϋπολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για το 2019.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, από τις οποίες προέκυψε νέο ανανεωμένο σχήμα διοίκησης και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Ηλίας Γρηγόρης
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Γιανναράκος
Γραμματέας: Κατερίνα Κοκκορού
Ταμίας: Ηλίας Περγαντής
Έφορος: Στάθης Σταθάκης

Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος: Λία Λιάκου
Μέλος: Kay – Elvina Sutton
Μέλος: Νάντια Γιαννακούρου

Διανύοντας πλέον τον 18ο χρόνο λειτουργίας της, πρόθεση της νέας διοίκησης είναι η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης να συνεχίσει ακόμα πιο δημιουργικά την ενεργή της παρουσία στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, με επίκεντρο την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά προς όφελος της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: