Λακωνία

Νεοκλής Κρητικός «Οι πυροσβέστες ασκούν λειτούργημα»

477{icon} {views}
Επίσκεψη του Βουλευτή Λακωνίας Ν.Δ Κρητικού Νεοκλή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λακωνίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5.4.2021 πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου. 

Ο κ. Κρητικός δήλωσε : 

Επισκέφθηκα το πρωί τη Διοίκηση Πυροσβετικών Υπηρεσιών Λακωνίας ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Ενημερώθηκα από τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας Πύραρχο κ. Γιώργο Αλικάκο και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Αντιπύραρχο κ. Διαμαντή Τσολομίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκαν τα κάτωθι:

  • Για τα υπό σύσταση εποχικά πυροσβεστικά κλιμάκια Άρνας – Βαμβακούς – Ελαφονήσου και Ποταμού Κυθήρων, τα οποία δεν έχουν ακόμη ιδρυθεί λόγω ανεύρεσης και αποπεράτωσης κτιριακών εγκαταστάσεων.
  • Ανάγκη μετεγκατάστασης των Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Λακωνίας σε ανεξάρτητο κτίριο, καθώς το υφιστάμενο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης δεν αρκεί για την εύρυθμη λειτουργία τους.
  • Ανάγκη εφοδιασμού εξοπλισμού και ενδυμασίας των πενταετών πυροσβεστών.
  • Για την κατάσταση των πυροσβεστικών οχημάτων της Υπηρεσίας.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λακωνίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής.

Είμαι βέβαιος ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λακωνίας θα ανταποκριθεί και φέτος σε απόλυτο βαθμό και παρά τις δυσκολίες είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει το κίνδυνο και να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας, όποτε και όπου κι αν χρειαστεί. Οι πυροσβέστες ασκούν λειτούργημα, καθώς θέτουν τη ζωή τους στην υπηρεσία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Τους αξίζουν η στήριξη της Πολιτείας κι η αναγνώριση της κοινωνίας!

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 

You may also like

Κοινοποίηση: