Λακωνία

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας “κ. Δούκα η ανευθυνότητα έχει και τα όρια της”

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας ζητάει από τον Δήμαρχο Σπάρτης να είναι ποιο προσεκτικός σε αυτά που κάνει και σε όσα λέει ,  για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας στην Σπάρτη  την Παρασκευή 13.3.2020 , καθώς και για τις απαράδεκτες δηλώσεις που έδωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σαν λαμπαδηδρόμος βουλευτής της Κυβέρνησης. 

 

 

 

 

“Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα”

Χθες στην πόλη της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας των Αγώνων του Τόκιο. Ο φαντασμαγορικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, με καλεσμένους διάφορους αστέρες του ποδοσφαίρου και του κινηματογράφου,  στην παρούσα συγκυρία έπρεπε να αποφευχθεί.  Η κοσμοσυρροή που ακολούθησε, πολύ γρήγορα προκάλεσε αποδοκιμασία και αντιδράσεις  πανελλαδικά, ενώ θορυβημένη για το γεγονός, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε εκτάκτως την ματαίωση της υπόλοιπης διαδρομής της λαμπαδηδρομίας στην Ελλάδα για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας,  όπως η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωσή της.  

Είχαμε αποφασίσει  να μην μιλήσουμε, παρά το μέγεθος της ευθύνης που βαραίνει την δημοτική αρχή για όσα συνέβησαν (13.3.2020), όπως  και για το γεγονός της συμμετοχής σε αυτή τη φιέστα του βουλευτή κ. Κρητικού.  Η χώρα μας αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μια σοβαρή κρίση και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι η σκληρή αντιπαράθεση. Χρειάζεται όμως ευθύνη από όλους μας, καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν θα μιλήσουμε για το χθεσινό.

Οφείλουμε όμως να πάρουμε θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό  που ακολούθησαν τα χθεσινά τραγικά γεγονότα. Καλούμε τον κ. Δούκα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς και να ζητήσει άμεσα συγνώμη που εμφανίστηκε αμετανόητος, υπερόπτης, υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του και ουσιαστικά  αποκάλεσε ως βλάκες όσους εναντιώθηκαν και άσκησαν κριτική στα χθεσινά γεγονότα.

Την ώρα κ. Δήμαρχε που όλος ο κόσμος έχει κλειστεί σπίτι εξαιτίας μιας πανδημίας, οφείλετε να είστε πολύ προσεκτικός σε αυτά που κάνετε και φυσικά σε όσα λέτε.

Λέτε, για όσους σας έκαναν κριτική, πως  η βλακεία στη χώρα μας δεν έχει όρια.  Καταλάβετε όμως και σεις πως και η ανευθυνότητα έχει και τα όρια της, και καλό είναι καμιά φορά να σιωπούμε.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: