Ντία Τζανετέα: «Παρευρέθηκα απρόσκλητη στην παράδοση της Νέας Εισόδου της Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου)»

575{icon} {views}

 

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπατριώτες μου Λάκωνες  πολίτες που επί σειρά με τιμούν με την ψήφο τους, οφείλω να τους ενημερώσω ότι στη σημερινή παράδοση της Νέας Εισόδου της Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου) παρευρέθηκα απρόσκλητη.

Ο κ.Νίκας και ο κ.Βερούτης επέλεξαν να καλέσουν όλους όσους δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, πολλοί μάλιστα από τους οποίους ήταν πολέμιοι του.

 

 

Επέλεξαν να μην προσκαλέσουν τον τ.Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη -του οποίου φέρει ακέραια τη σφραγίδα- την τ.Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας και όλους όσους αγωνίστηκαν παρότι κατηγορήθηκαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια ώστε το έργο αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, η αμετροέπεια και η αλαζονεία του κ. Νίκα και του κ. Βερούτη είναι χαρακτηριστικά που θα τους συνοδεύουν για πάντα στη Λακωνία σχετικά με την πολιτική συμπεριφορά τους στη διαδικασία παράδοσης στην κυκλοφορία της Νέας Εισόδου της Σπάρτης.

Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη που ως Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε τη μελέτη και ενέταξε το συγκεκριμένο έργο στο ΕΣΠΑ ,εξασφαλίζοντας πόρους 10.000.000€ περίπου, τους συνεργάτες μου Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας, την Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που διαχειρίστηκαν τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λακωνίας για τη συμβολή τους στην υλοποίηση ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για την πόλη της Σπάρτης. 

Αδαμαντία (Ντία) Τζανετέα

τ. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λακωνίας

Βίντεο με δηλώσεις της κ. Ντία Τζανετέα πρ. Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε Λακωνίας

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

 

Βίντεο – Φωτογραφίες

Studio Photography Alexandros Bougadis

 

 

 Studio Photography Alexandros Bougadis

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 Φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
Ειδικές τιμές σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους

Τηλ. 2731402655 – 6909031174

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: