Ξανά φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Σπάρτης.

334{icon} {views}

 

Τις πόρτες του ανοίγει, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και προσφέροντας με συνέπεια μαθήματα γενικής παιδείας όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου καθώς και τα εξεταζόμενα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Σπάρτης και μια από τις πρωταρχικές δομές του, καθώς έχει διπλό στόχο: αφενός να ανακουφίσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να προσφύγουν σε ιδιωτικά φροντιστήρια και αφετέρου να κινητοποιήσει νέoυς, και όχι μόνο επιστήμονες, να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα παιδιά της πόλης της Σπάρτης.


Η δημοτική αρχή ευχαριστεί του καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν τις προηγούμενες σχολικές χρονιές αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που ενώ θέλουν δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια. 


Για το σκοπό αυτό Καλούμε και φέτος εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και Καθηγητές ξένων γλωσσών να δηλώσουν και πάλι την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή. 


Προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου για τη σχολική περίοδο 2017 – 2018 παρακαλούμε να μας δηλώσετε ειδικότητα – μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθεστε να διαθέσετε . 


Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στη κα. Μαχαίρα Παναγιώτα, και κα. Μπάμπουλα Βασιλική στο τηλέφωνο 2731022226 εσ.121,122,123 .

 
 
 

You may also like

Κοινοποίηση: