Ξεκίνησαν οι παράλληλες εκδηλώσεις Δ. Σπάρτης για το Σπάρταθλον

Με γέλια, κουίζ, παντομίμες και τρέξιμο ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 25/9 η εβδομάδα των παράλληλων δράσεων του Δήμου Σπάρτης για τον εορτασμό του 40ου «Σπάρταθλον».

 

 

 

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Σπάρτης, διοργάνωσαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στο πάρκο Γουδέ, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν πενήντα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι, μέσα από το παιχνίδι έμαθαν για τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου, τους Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές, τα αγωνίσματα στην αρχαία Σπάρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Οδηγούς της Σπάρτης, για την άρτια διοργάνωση του παιχνιδιού. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα: τσάντες, καπέλα και διπλώματα συμμετοχής.

Οι δράσεις του Νομικού Προσώπου συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Στις 18.00 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, οι «Σπαρτιάτες Δρομείς» θα μας αφηγηθούν την προετοιμασία τους για το «Σπάρταθλον» και θα μας παρουσιάσουν τις ομάδες υποστήριξής τους. 

Στις 20.30, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα. O Σαράντος Κανελλάκος και οι μουσικοί του θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά μονοπάτια της ροκ, της ντίσκο, αλλά αι σε αγαπημένα σάουντρακ και μουσικές συλλογές.

 

 

 

Να είστε όλοι εκεί. 

Η Πρόεδρος

του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης

Ευγενία Πρέβα

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φωτογραφίες
Διαβατηρίων , Ταυτότητας , Αδειών Οδήγησης , Πιστοποιητικών κ.α

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: