Λακωνία

Ξεκινάει η εμποροπανήγυρη Μυστρά

400{icon} {views}

 

Το Παραδοσιακό Πανηγύρι του Μυστρά, ένας θεσμός – ορόσημο στην ιστορία της Σπάρτης, σημειώνοντας μια πορεία 400 χρόνων, θα πραγματοποιηθεί από 27 Αυγούστου έως  2 Σεπτεμβρίου 2023. 

Οι κατασκευαστικές εργασίες προχώρησαν με γρήγορους ρυθμούς, με την επίβλεψη της Αντιδημάρχου κας Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, ενώ η ικανοποιητική ανταπόκριση των εμπόρων και των μικροπωλητών όπως κάθε χρόνο αποδεικνύει την πίστη τους στο καθιερωμένο ραντεβού.

Στη φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους στο υπαίθριο παζάρι, να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι στο όμορφο Λούνα παρκ,  να γευτούν την πατροπαράδοτη ψητή γουρουνοπούλα καθώς και γλυκίσματα από διάφορους τόπους και να επισκεφτούν μια μεγάλη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού που θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Ο Δήμος Σπάρτης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης για την άψογη συνεργασία, καθώς και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μυστρά, κ. Δημήτρη Σκρουμπέλο, τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυστρά και φυσικά όλους του Μυστριώτες. 

Επιθυμία μας, η διατήρηση της παράδοσης χρόνων της εμποροπανήγυρης του Μυστρά και η γνωριμία των νέων με την παράδοση, τις μνήμες την ιστορία και τον πολιτισμό που φέρει ο θεσμός του πανηγυριού.  

Σας περιμένουμε όλους!
Δήμος Σπάρτης 

 

****************

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μοναδικές εικόνες  σε μαρμάρινη πέτρινη κορνίζα
Δημιουργούμε και την δίκη σας εικόνα άμεσα και γρήγορα
Εκτυπώσεις σε μπλούζες και για συλλόγους – ομάδες
Προσωποποιημένα δώρα : Κούπες – Παζλ – Διακοσμητικά μαξιλάρια – Φωτογραφία σε μαρμάρινη πέτρινη κορνίζα
Οικονομικές τιμές

Όθωνος Αμαλίας 59 Σπάρτη

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβευμένος  Καλ. Φωτογράφος μέλος ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας έχει βραβευτεί για το 2021 για την ποιότητα και εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες – προϊόντα και στην ικανοποίηση πελατών.

Το 2022 με 2 βραβεία :Το πρώτο Χρυσό Βραβείο 5 αστέρων στην περιοχή Σπάρτης

 

Το δεύτερο κατακτώντας την δεύτερη θέση ως κατάστημα φωτογραφείου στην Σπάρτη.
Έπειτα από δικές σας αξιολογήσεις

Μέλος Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Ν.Δ Πελοποννήσου

You may also like

Κοινοποίηση: