Οικονομική βοήθεια στα Κ.Υ Λακωνίας από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει ότι, κατά το έτος 2020, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία του συστήματος υγείας να ανταπεξέλθει στις αυξημένες και πρωτόγνωρες συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια ανάσχεσης εξάπλωσης του Covid-19 (κορωνοϊός) – και  γενικά να βοηθήσει στην προάσπιση της υγείας των Λακώνων πολιτών – επιχορήγησε με παροχή ειδών τις δύο νοσηλευτικές μονάδες του νομού, με το ποσό των 5000,00€ για την κάθε μονάδα.
 
Φέτος, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας λαμβάνοντας υπόψη ότι η μάχη κατά της πανδημίας δεν έχει τελειώσει και πως τα Κέντρα Υγείας του νομού έχουν την ίδια ανάγκη για στήριξη, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2.000,00€ ανά Κέντρο Υγείας (14.000€ για τα επτά κέντρα υγείας του νομού μαζί με το ΤΟΜΥ) για την προμήθεια υγειονομικού ή άλλου υλικού.
 
Ήδη η υπηρεσία βρίσκεται σε επαφή με τους υπευθύνους των Κέντρων Υγείας προκειμένου να ανευρεθεί το απαραίτητο υλικό και να προχωρήσει η προμήθεια και διανομή του.

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: