Οι “Καρυάτιδες” Σπάρτης στην Ά εθνική ποδοσφαίρου – συγχαρητήρια Δ. Σπάρτης

Με δύναμη και ορμή στην Α’ Εθνική

 

Έπειτα από την απόφαση της Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της εξάπλωσης του COVID19, σας ενημερώνουμε ότι οι Καρυάτιδες Σπάρτης, κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου με 27 βαθμούς, και ρεκόρ 9 νίκες και μία ήττα, ετοιμάζουν βαλίτσες για τα σαλόνια της Α’ Εθνικής.


Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το σωματείο μας ολοκληρώνεται με το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου.
Μπορεί να μην γίνεται σε γεμάτα γήπεδα και με ολοκληρωμένες τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, όπως το είχαμε φανταστεί, αλλά λαμβάνεται υπόψιν η υγεία και η ασφάλεια των αθλητριών, των προπονητών και των φιλάθλων, που για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία.

Μια χρονιά ιδιαίτερη για μας φτάνει στο τέλος της.


Το αποτέλεσμά της είναι προϊόν:
σκληρής δουλειάς των αθλητριών μας
εμπεριστατωμένου αγωνιστικού πλάνου και ορθής διαχείρισης έμψυχου δυναμικού του προπονητή μας, Χρήστου Ηλιόπουλου (Steve-c Ilio)
άμεσων και στοχευμένων ενεργειών αποκατάστασης τραυματισμών του φυσιοθεραπευτή μας, Χάρη Βελδέκη (Χαρης Βελδεκης)
εξαιρετικής προσπάθειας δημιουργίας νέων αθλητριών υπεύθυνου ακαδημιών, Νείλου Καρρά (Neilos Karras)
βιώσιμου οικονομικού σχεδίου και εφαρμογής νέων ιδεών περί ποδοσφαίρου της προέδρου, κας Καλλιρρόης Λαμπή (Καλλιρρόη Λαμπή), και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, τίποτα δε θα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς:
Χωρίς τους φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν σε κάθε αγώνα, εντός κι εκτός έδρας, δίνοντάς μας την ώθηση να επιτύχουμε τον στόχο μας.
Χωρίς τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που σε δύσκολη οικονομική περίοδο, ήταν εκεί και μας βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουμε το μεγάλο βήμα, μέσα από την παροχή οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης.


Τέλος, είμαστε ευγνώμονες:
Στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, κο Τάκη Καρρά(Τάκης Καρράς), γιατί ήταν πάντα δίπλα μας, σε κάθε μας μικρό βήμα, όλα αυτά τα χρόνια
Στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που διετέλεσαν από την ίδρυσή μας, το 2014, μέχρι σήμερα για την εξαιρετική συνεργασία, με την ελπίδα αυτή η σχέση να εξελιχθεί και να δυναμώσει στο άμεσο μέλλον.

Με δύναμη και ορμή, για πρώτη φορά, ΜΑΖΙ, στην Α’ Εθνική.

 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Σπάρτης στις Καρυάτιδες

 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, συγχαίρει τις Καρυάτιδες Σπάρτης για την προαγωγή τους στην Α’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου και δηλώνει ότι:

«Έπειτα από την απόφαση της Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της εξάπλωσης του COVID19, οι Καρυάτιδες Σπάρτης, κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου με 27 βαθμούς, και ρεκόρ 9 νίκες και μία ήττα, ανεβαίνουν στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια (και τους γονείς τους), τον Προπονητή Χρήστο Ηλιόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Βελδέκη, τον υπεύθυνο ακαδημιών Νείλο Καρρά και φυσικά την Πρόεδρο Καλλιρρόη Λαμπή και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκη Καρρά και τέλος τους φιλάθλους που στήριξαν την Ομάδα!

Ο Δήμος Σπάρτης είναι περήφανος για εσάς και θα συνεχίσει να σας στηρίζει!!

Και πάλι Εύγε!»

 

Ακολουθήστε μας στο facebook  & twitter και μάθετε πριν από όλους τι “παίζει”! 


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: