Οι «Μονόλογοι από το Αιγαίο» παρουσιάστηκαν στο Παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης.

387{icon} {views}

 

Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη στις 21.30 στο Παλιό Μεταξουργείο (Κων/νου Παλαιολόγου 29-31) παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο «Μονόλογοι στο Αιγαίο», στα πλαίσια του αφιερώματος «Ανθρώπινες Παλίρροιες» και της έκθεσης φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα.

Πρόκειται για μια συλλογή 28 μαρτυριών ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Μαρόκο και την Αίγυπτο.

Οι «Μονόλογοι από το Αιγαίο» είναι το αποτέλεσμα κύκλου θεατρικών βιωματικών εργαστηρίων, που υλοποιήθηκαν από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2016, ως δράση του προγράμματος ευαισθητοποίησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για ζητήματα προσφύγων «Κι αν ήσουν εσύ;».

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον IDEA – Διεθνής Οργανισμός.

 

φωτογραφίες Πέμη. 

 

Ώρες και μέρες λειτουργίας της έκθεσης: 
21:00 – 23:00 κάθε Πέμπτη 
19:30 – 23:30 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Ώρες σεμιναρίου 18:00 – 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Διοργανωτές:

Activate Now // Ενεργοποίηση Τώρα, activateyourparticipation@gmail.com

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, lefospartis@gmail.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: