Λακωνία

Οι Πρόεδροι Τ.Κ. Δ.Αν. Μάνης ευχαρίστησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την τεράστια προσφορά τους

Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας ευχαρίστησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την τεράστια υποστήριξη που προσέφερε στις πυρόπληκτες οικογένειες.

 

 

Οι Πρόεδροι των πυρόπληκτων Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σμύνους του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική προσφορά του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την ιδιαίτερα σημαντική οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει ο Ε.Ε.Σ. στις πυρόπληκτες περιοχές, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου (2021). 

 

 

 

Συγκεκριμένα, οι Πρόεδροι των πυρόπληκτων Κοινοτήτων Αρχοντικού, κ. Γεώργιος Αγραπίδης, Μέλισσας κ. Νικόλαος Γραφάκος, Κόκκινων Λουριών, κ.  Δήμος Κουτσοπέτρας, Αγίου Νικολάου, κ. Θεόδωρος Αραπάκος, Σελεγουδίου, κ. Κώστας Δασκαλάκης και Καστανιάς, κ. Βασίλειος Μπανάκος, με κοινή τους επιστολή, ευχαρίστησαν θερμά τον Προέδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεχή υποστήριξη του Οργανισμού στις πυρόπληκτες οικογένειες των εν λόγω περιοχών. Η επιστολή, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτών κοινοτήτων μας από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής πυρκαγιάς που μάλιστα κλείσαμε πλέον ένα χρόνο (!) και την άψογη συνεργασία-βοήθεια με το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε πάντα υγεία και να είστε δίπλα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας.»

Στην επιστολή τονίζεται επίσης η άψογη συνεργασία τους με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κα Ποτούλα Ορφανού, καθώς και τους συνεργάτες της.  

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: