ΑισθητικήΟμορφιά

Οι Ροζ αποχρώσεις για το Μακιγιάζ του 2016

2708{icon} {views}
2Οι ροζ και οι μωβ αποχρώσεις σε κραγιόν, σκιές ματιών, μολύβια χειλιών, ρουζ και γενικότερα σε καλλυντικά είναι χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους και τόνους επιδερμίδας και μαλλιών και τα παιχνίδια μακιγιάζ  με αυτά τα 2 χρώματα είναι πάντα επιτυχημένα και όμορφα !
Τολμήστε παιχνίδια μακιγιάζ στο πρόσωπό σας με κάποιο ροζ ή μοβ χρώμα στα καλλυντικά σας ! Σίγουρα το ρουζ σε ροζ αποχρώσεις έχει πάντα ένα κολακευτικό αποτέλεσμα σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας. Πιθανώς έχετε δει ροζ και μοβ μακιγιάζ για πρώτη φορά στις κούκλες Barbie που είχατε όταν ήσασταν παιδιά. Τώρα φέρτε αυτό το στυλ μακιγιάζ πιο κοντά σε εσάς ! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες ώστε να πάρετε κάποια έμπνευση και να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ που να σας κάνει να μοιάζετε με μια ζωντανή κούκλα ! Το Barbie μακιγιάζ είναι πολύ εικονικό γι αυτό θα εφαρμόσετε κάτι πιο ρεαλιστικό σε εσάς. Και είναι εύκολο ! Χρησιμοποιήστε για αρχή ένα σετ με ροζ και μοβ σκιές ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο και συνδυάστε το με ροζ κραγιόν για να πάρετε μια καταπληκτική εμφάνιση ! Αυτά μακιγιάζ είναι κατάλληλο από το πρωί έως το βράδυ ! Αν επιμείνετε σε αυτά τα χρώματα θα πετύχετε ένα γλυκό μακιγιάζ με μια υποψία ντίβας !
3
Δώστε μια πιο θηλυκή και κομψή πινελιά στο μακιγιάζ προσώπου σας αυτή τη σεζόν !
http://anemoniblog.blogspot.gr/
%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1_%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b6_%cf%83%ce%b5_%cf%81%ce%bf%ce%b6_%ce%ba%ce%b1%ce%b9_%ce%bc%cf%89%ce%b2_%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%bf

You may also like

Κοινοποίηση: