Εκδόσεις : Ποίηση - Βιβλίο.

“Οι ψυχές των μυστικών ” η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Αναστασίας Αϊβαλή

Στην παρουσίαση του Νέου της μυθιστορήματος Αναστασία Αϊβαλή “Οι ψυχές των μυστικών ” παραβρεθήκαμε το βράδυ της Δευτέρας στο μουσείο φωτογραφικών μηχανών “Τάκη Αϊβαλή”, το οποίο αποτελεί δωρεά της οικογένειας της και της ίδιας. 

 

 


Ένα μοναδικό μουσείο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη , διότι περιέχει πάνω από 1.000 φωτογραφικές μηχανές παλαιότερων χρόνων , από την προσωπική συλλογή του Τάκη Αϊβαλή. 

 

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας , η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γεωργία Δεδεδήμου , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καρλαύτης , η Πρόεδρος του Νομικού Πρωσόπου Πολιτισμού και Περιβάλοντος Δήμου Σπάρτης κ. Δαράκη , ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αργειτάκος . 

 

 

 

 

Το βιβλίο αναφέρεται σε μία αστική οικογένεια με βαθιά αγάπη. Δυστυχώς, ξαφνικά, η ζωή αλλάζει τα πάντα. Το νεαρό ζευγάρι εξαφανίζεται στον Αμαζόνιο. Χωρίς επιστροφή; Η μοίρα, σ’ αυτούς που μένουν πίσω, στους γονείς της κοπέλας και στο μικρό της κοριτσάκι, φέρεται σκληρά. Η μικρή μεγαλώνοντας, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να βρει άκρη στα μυστικά που κρύβονται πίσω απ’ αυτές τις τέσσερις ψυχές. Άραγε θα καταφέρει να βρει την άκρη και να φτάσει στη λύτρωση;

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από της εκδόσεις Όστρια.

Φωτογραφική κάλυψη για το Spartavoice.gr
Studio Photography Alexandros Bougadis
Sparti

 

 

Βιομετρικές Φωτογραφίες για : Ταυτότητα , Αδειών Οδήγησης , λοιπών εγγράφων.
Εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε μεγέθη 10*15 , 13*18 , 21*29 (Α4).
Φωτογραφίσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων.
Προσιτές Τιμές.
Ευαγγελιστρίας 18 Β (και Χαμαρέτου γωνία).
Σπάρτη.
Τηλ. 6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

 

You may also like

Κοινοποίηση: