Λακωνία

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Σωματείου ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτες εκλογές του Σωματείου ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας. Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους  συνταξιούχους που με την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία έδειξαν πως οι συνταξιούχοι της Λακωνίας συντάσσονται στον Πανελλαδικό αγώνα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σε λίγο έρχεται νέος σφαγιασμός και καταστρεπτικές περικοπές από τον νόμο 4387/16 της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα κάνουν τις συντάξεις μας προνοιακά βοηθήματα. Η κυβέρνηση και η προπαγανδιστές της προσπαθούν να μας βάλουν να σκεφτόμαστε τα ψίχουλα αφού ετοιμάζονται να μας φάνε ξανά το καρβέλι.

Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη. Μόνο με τον  αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε την εφαρμογή του νέου σφαγιασμού.

Εντείνουμε τους αγώνες μας

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στον επανυπολογισμό των συντάξεών μας και τις περικοπές της προσωπικής διαφοράς, οικογενειακών επιδομάτων, φορολογίας.

  • Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί και την κατάργηση όλων των αντεργατικών – αντιλαϊκών νόμων.

  • Απαιτούμε την ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων μας.
  • Μπορούμε να τους σταματήσουμε, νικώντας το φόβο, την αδιαφορία, τις αυταπάτες, παίρνοντας καθολικά μέρος και δυναμώνοντας τους αγώνες μας.
  • Μπορούμε να νικήσουμε.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά την πολύ επιτυχή διαδικασία των πρώτων του εκλογών για το Διοικητικό του Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Σαραντόπουλος

Αντί Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Μπεζιργιάννης

Γενικός Γραμματέας: Στάθης Σταθόπουλος

Αναπληρώτρια Γ. Γ. Βάσω Κανελλάκου

Ταμίας: Γιώργος Αποστολόπουλος

Σύμβουλοι: Μιχάλης Καλέγιας

Γιαννούλα Αναστασάκου

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: