Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση εννέα στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας

304{icon} {views}

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, η εκπαίδευση εννέα στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η εκπαίδευση, διάρκειας πέντε ημερών, πραγματοποιήθηκε από εκπαιδευτές της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ οι εκπαιδευόμενοι ήταν στελέχη των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών των Λιμενικών Αρχών Ραφήνας, Λαυρίου και Κορίνθου.

Τα πρόγραμμα της εκπαίδευσης περιλάμβανε θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα και συγκεκριμένα:

  • Βολές μάχης και βολές ταχείας αντίδρασης.
  • Έλεγχος – σύλληψη αγνώστου ατόμου.
  • Έλεγχος οχήματος υψηλού κινδύνου.
  • Ειδικές επεμβάσεις, τακτική κίνηση ομάδας, είσοδοι – έφοδοι σε δωμάτια και εκκαθάριση χώρων.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και ειδικότερα μεταξύ των Ειδικών Δυνάμεων των δύο Σωμάτων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: