Πολιτική

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων με τη σφραγίδα της ΝΔ»

 

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κτηνοτροφία, με το τεράστιο κόστος παραγωγής, η ΝΔ όχι μόνο δεν «χτύπησε» τις ελληνοποιήσεις όπως ψευδώς διατυμπάνιζε πως θα κάνει, αλλά αντίθετα τις νομιμοποίησε βαφτίζοντας ως ελληνικά τα εισαγόμενα αμνοερίφια.

Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο του Πάσχα έγιναν αθρόες εισαγωγές αμνοεριφίων από κοινοτικές χώρες, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, τα οποία οδηγήθηκαν στα σφαγεία στη χώρα μας και σφραγίστηκαν ως ελληνικά με μπλε σφραγίδα, όπως σφραγίζονται τα ελληνικά αμνοερίφια. 

Η νομιμοποίηση των ελληνοποιήσεων για ζώα που οδηγήθηκαν για σφαγή στη χώρα μας έγινε με απόφαση σήμανσης με μπλε σφραγίδα, στα αμνοερίφια που προέρχονται από χώρες της ΕΕ και σφάζονται άμεσα στην Ελλάδα, εις βάρος των κτηνοτρόφων μας. Πρόκειται για μια ευθεία επίθεση κατά των εγχώριων κτηνοτροφικών επιχειρήσεων που αντί να στηριχθούν από την ΝΔ οδηγούνται σε λουκέτα. Επίσης, πρόκειται για παραπλάνηση των Ελλήνων καταναλωτών που αγόραζαν ως ελληνικά ξένα αμνοερίφια. Πρόκειται για έναν ακόμη εμπαιγμό μετά από το φιλοδώρημα του 2% για τις ζωοτροφές και βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με τον αρχικό σχεδιασμό της κυβέρνησης για την επιδότηση με τη συνδεδεμένη ενίσχυση των βοοειδών, από το 2023, για τα εισαγόμενα προς πάχυνση μοσχάρια.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι κτηνοτρόφοι μας έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως δεν μπορούν να περιμένουν τίποτε από την κυβέρνηση των αχρήστων, που το μόνο τους μέλημα είναι πως θα βολέψουν με παχυλούς μισθούς τα παιδιά τους και τους κολλητούς τους! 

Η μόνη λύση είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

 

 

 

Alexandros Bougadis
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο
Φωτογραφίες Διαβατηρίων , Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης
και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες
Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση:  Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick
Cart Postal
Κορνίζες
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία)
Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: