Ο αυταρχισμός είναι το τελευταίο στάδιο της αποτυχίας!

Το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ του κ. Μητσοτάκη αποτελεί ομολογία αποτυχίας του εμβολιαστικού προγράμματος και συνολικά της αντιμετώπισης της πανδημίας.

▪︎Για ακόμη μια φορά ενεργεί κυνικά και τιμωρητικά.

– Επενδύει ξανά στον κοινωνικό αυτοματισμό, διχάζοντας τον ελληνικό λαό.

-Φορτώνει και πάλι την ευθύνη στους πολίτες, συνδέοντας τα νέα πρόστιμα των ανεμβολίαστων με τη χρηματοδότηση του ΕΣΥ.

– Εκβιάζει, αντί να πείθει και διχάζει, αντί να ενώνει.

▪︎Ακόμη μια επιτελική αποτυχία μιας κυβέρνησης που αποδεικνύεται επικίνδυνα ελλειμματική και ανάλγητη.

Αποτελεί αναγκαιότητα να γίνει αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα: Μια εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς. Να πείσουμε τους ανθρώπους για την αξία του εμβολιασμού για να σώσουν τη ζωή τους, όχι για να μην χάσουν μέρος της σύνταξης τους.

Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι δραματικοί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και για τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή. Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση. Είναι εξίσου αναγκαίο να ληφθούν άμεσα μέτρα για να κάνουμε Χριστούγεννα με στοιχειώδη ανθρωπιά και να μην βλέπουμε αυτές τις εικόνες με τους εκατοντάδες θανάτους και ανθρώπους να νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ.

Με 18 χιλιάδες νεκρούς τώρα όμως φταίει ο παππούς και η γιαγιά που δεν εμβολιάζονται, όχι τα τμήματα στα σχολεία που είναι με 25 και 28 άτομα, όχι τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τα μέτρο που είναι ο ένας πάνω στον άλλον.


Και φυσικά στους υγειονομικούς κολλάει και τους βγάζουμε σε αναστολή, στους αστυνομικούς δεν.

Θαυμάσαμε την καμπάνια Μένουμε Σπίτι της λίστας Πέτσα που είδαμε σάιτ φαντάσματα να τσεπώνουν πακέτα αντί να γίνεται μια σοβαρή καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου.

Αντί να παίρνουμε γιατρούς και νοσηλευτές βλέπουμε τον Μωυσή να μειώνει κατά 820 εκατ. ευρώ τις δαπάνες για την Υγεία στον Προϋπολογισμό.
Αλλά εντάξει πήραμε αστυνομικούς στα πανεπιστήμια, συνοριοφύλακες στην Κόρινθο και ανανέωσαμε τα οχήματα της αστυνομίας.

Πρεπει να γίνει ενημέρωση για τον εμβολιασμό πόρτα πόρτα σε όλες τις πόλεις και την περιφέρεια, σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικούς φορείς γιατί υπάρχει κόσμος που ενώ θέλει να εμβολιαστεί φοβάται.
Και φυσικά άμεσα σε δωρεάν μαζικά τεστ για όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Είναι έγκλημα να μιλά ο κ. Μητσοτάκης για πανδημία ανεμβολίαστων, διότι όλοι κολλάμε, όλοι μεταδίδουμε, ευτυχώς οι εμβολιασμένοι με ήπια συμπτώματα.

του Περικλή Λαμπρινού 

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: