Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τον Νίκο Γεωργιάδη, τους Σπαρταθλητές και τη ΛΕΦΩΣ

 

Αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνολική πολύτιμη προσφορά συμπολιτών μας σε σημαντικούς τομείς, η Δημοτική Αρχή διοργανώνει τιμητική εκδήλωση, σε συνεργασία με το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και τον Αθλητικό Οργανισμό, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). 

Ειδικότερα, θα τιμηθούν ο φωτογράφος, επίτιμος Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, με μεγάλη προσφορά σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής κος Νίκος Γεωργιάδης, οι 11 Λάκωνες , «Σπαρταθλητές», καθώς και τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ).
Σημειώνεται, πως για το έργο του κου Γεωργιάδη θα κάνει μνεία ο γνωστός Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κος Γιάννης Πίκουλας, ο οποίος συνδέεται με τη Λακωνία και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και την ιστορία του.


Συνοψίζοντας, με την επικείμενη εκδήλωση, ο Δήμος Σπάρτης αποδίδει τιμή σε άτομα που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το ξεχωριστό τους αποτύπωμα στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18.00 Χαιρετισμός Δημάρχου
18.10 Χαιρετισμοί επισήμων
18.20 Βράβευση κ. Ν.Γεωργιάδη
18.30 Ομιλία Πίκουλα Ιωάννη –Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
18.50.Βράβευση Σπαρταθλητών
19.10 Ανακήρυξη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης σε επίσημο πρεσβευτή του Δήμου Σπάρτης
19.30 Λήξη τελετής

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: