Κοινωνικά

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους μαθητές σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές 

 

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ανταποκρινόμενος σε σχετική έκκληση που έλαβε για την παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των παιδιών που ζουν στις πληγείσες περιοχές, σχεδίασε εν όψει του νέου σχολικού έτους την οργάνωση δράσης, με σκοπό την υποστήριξη όλων των μαθητών που φοιτούν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας (Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων) των πυρόπληκτων περιοχών των Περιφερειακών Ενοτήτων Βόρειας Εύβοιας, Βορειοανατολικού Τομέα Αθηνών, Ηλείας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ρόδου. 

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής έγκρισης που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, εξειδικευμένα κλιμάκια του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ, αποτελούμενα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές του ΕΕΣ, προγραμματίζουν τη διάθεση σχολικών ειδών στο σύνολο των σχολικών μονάδων που ανήκουν στις πληγείσες περιοχές. 

 

 

 

Η επίσημη έναρξη της δράσης έχει ορισθεί για τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, κατά την οποία κλιμάκιο του ΕΕΣ θα επισκεφθεί το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού, με σκοπό τη διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές των ως άνω σχολικών μονάδων. 

Παρόμοιες δράσεις θα ακολουθήσουν στο σύνολο των σχολικών μονάδων που ανήκουν στις πληγείσες περιοχές. Το κόστος θα καλυφθεί από το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί για την υποστήριξη των πληγέντων στις πυρόπληκτες περιοχές.

 

 

 

Βιομετρικές Φωτογραφίες για : Ταυτότητα , Αδειών Οδήγησης , λοιπών εγγράφων.
Εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε μεγέθη 10*15 , 13*18 , 21*29 (Α4).
Φωτογραφίσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων.
Προσιτές Τιμές.
Ευαγγελιστρίας 18 Β (και Χαμαρέτου γωνία).
Σπάρτη.
Τηλ. 6909031174

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: