Ο εορτασμός της πρωτομαγιάς στην Μαγούλα Δ. Σπάρτης

379{icon} {views}

Ήταν μια υπέροχη Πρωτομαγιά. Ξεκίνησε με την Θεία Λειτουργία στο Βυζαντινό παρεκκλήσιο της Παναγίας  και συνεχίστηκε στο πανέμορφο προαύλιο, στην αγκαλιά της Παναγίας , όπου το Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο ” Κοινωνία Μαγούλας – Ο Άγιος Νίκανδρος”, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση για την Πρωτομαγιά. 

 

 

Σε λίγο το προαύλιο γέμισε με κόσμο που ήρθε για να χαρεί τον ερχομό του μήνα Μαίου.  

Σε όλους προσφέρθηκαν λουλούδια, δώρο από το Σωματείο, για να φτιάξουν το στεφάνι τους.

 

 

Μια μικρή ψιχάλα έκανε αρκετούς να φύγουν λίγο πρόωρα αλλά οι πιο φανατικοί του χορού έμειναν μέχρι το τέλος με πολύ όρεξη και κέφι. 
Τα σουβλάκια ήταν αρκετά, το κρασί και οι μπύρες το ίδιο, η μουσική προσεγμένη , και η εκδήλωση μπορεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχής κι ας ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά που διοργανώθηκε από το Σωματείο ” Κοινωνία Μαγούλας – Ο Άγιος Νίκανδρος”.

 

 

Και του χρόνου λοιπόν πάντα Θεού θέλοντος. Αλλά μέχρι τότε έρχονται άλλες εκδηλώσεις κι αυτές στον ίδιο πανέμορφο χώρο που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 1η έως και 15 Ιουλίου.

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: