Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕΑθλητικά

Ο Ηλίας Αναστασάκος μίλησε στο Sparta Voice για την διεξαγωγή του αγώνα που έγινε στο Αίγιο.

1299{icon} {views}

Η Α.Ε. Σπάρτη κατάφερε ακόμα και με 9 παίχτες να επικρατήσει με 4-2 η οποία αγωνιζόταν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με τον Παναιγιάλειο.

Ο Ηλίας Αναστασάκος από το Αίγιο μίλησε στο Sparta Voice και τον ευχαριστούμε πολύ.

Ηλίας Αναστασάκος “Έγινε ένα καλό παιχνίδι αν και δεν ήμασταν καλοί το πρώτο 15 λεπτό του αγώνα περίπου όπου δεχθήκαμε και ένα γκολ, στην συνέχεια το ισορροπήσαμε καταφέραμε και προηγηθήκαμε  με 3 -1 όπου τελείωσε και το ημίχρονο , έπειτα κάναμε και κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι ξανά μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο λίγο λαμπρά , δεχθήκαμε ένα γκολ , και στο τέλος καταφέραμε έστω και με 9 παίχτες να φύγουμε με μια πολύ μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι όπου μας δίνει χαρά . Δείξαμε χαραχτήρα όλοι οι παίχτες  και είναι σημαντικό ότι  στο τέλος του αγώνα βάλαμε το 4 γκολ. Ακόμα και ο κόσμος που μας ακολούθησε ενθουσιάστηκε και στο τέλος πήγαν όλα πολύ καλά.”

 

Το Sparta Voice ευχαριστεί και τον κ.Δημήτρη Πιερρουτσάκο για την ανταπόκριση στο web radio Sparta Voice και για την συνέντευξη του Ηλία Αναστασάκου όπου μεσολάβησε. Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξανδρο Μπουγάδη

 

Έξω από τα αποδυτήρια του Δημοτικού σταδίου Αιγίου και αμέσως μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Ηλίας Αναστασάκος  στο Sparta Voice , μαζί με τον παλαίμαχο Δημήτρη  Πιερρουσάκο , ο οποίες και μετέδωσε τις ζωντανές ανταποκρίσεις του αγώνα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: