Λακωνία

Ο Ιερώνυμος στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ευσταθίου

728{icon} {views}

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την βαθιά εκτίμησή του στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ. Ευσταθίου καθώς παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19.09.2022, στον Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη,  όπου τελέσθηκε ο πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

 

 

Ο Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος απηύθυνε έναν σύντομο ευχαριστήριο λόγο μετά το πέρας του εσπερινού , όπου ευχαρίστησε θερμά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος που  θέλησε να του ευχηθεί από κοντά.

 

 

Ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες και  τους κληρικούς οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους , τους τοπικούς άρχοντες και τον ευσεβή λαό, για την παρουσία και την αγάπη τους , που του δείχνουν 42 χρόνια που βρίσκετε στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης. 

 

 

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ένα κέρασμα στο πολυπληθές εκκλησίασμα και μια εικόνα του Αγίου Ευσταθίου. 

 

 

 

 

για το Spartavoice.gr Αλέξανδρος Μπουγάδης

 

***

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φωτογραφίες
Διαβατηρίων , Ταυτότητας , Αδειών Οδήγησης , Πιστοποιητικών κ.α

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

 

You may also like

Κοινοποίηση: