Νέα καιρικών φαινομένων.

Ο Καιρός από Μ.Τρίτη (3-4-2018) έως Μ.Παρασκευή (6-4-2018)

Μεγάλη Τρίτη:
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι – σταδιακά θα στραφούν στο Ιόνιο σε Ν/ΝΝΑ με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 19 βαθμούς στα βόρεια, έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 20 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Μεγάλη Τετάρτη:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και έως 21 βαθμούς στα βόρεια, έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 20 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Μεγάλη Πέμπτη:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα δώσουν κατά τόπους σποραδικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά – πιο γενικευμένα φαινόμενα στην Μακεδονία και την Πελοπόννησο. Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ με αστάθεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς αργά το απόγευμα θα στραφούν στο Ιόνιο σε ΒΒΔ/ΒΔ ασθενείς έως μέτριους.

Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και έως 21 βαθμούς στα βόρεια, έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 22 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Μεγάλη Παρασκευή:
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο μεγαλύτερο της χώρας – τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια. Σταδιακά και προς το βράδυ τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης στο Αιγαίο σε ισχυρούς.

Θερμοκρασία σε πτώση της τάξης των 5 έως 7 βαθμών Κελσίου μετά το μεσημέρι και έως 20 βαθμούς στα βόρεια, έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 23 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

http://www.youweather.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: