Νέα καιρικών φαινομένων.

Ο καιρός από 25-4-2018 έως 27-4-2018.

Τετάρτη 25-4-2018:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – νεφώσεις αστάθειας με σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νότια και έως 27 βαθμούς στα βόρεια, έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 25 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Πέμπτη 26-4-2018:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – σταδιακά και προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 27 βαθμούς στα βόρεια, έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 25 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Παρασκευή27-4-2018:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – σταδιακά και προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες.

Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά στο Ιόνιο θα στραφούν από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 27 βαθμούς στα βόρεια, έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 26 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

http://www.youweather.com

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: