Ο καιρός για την Λακωνία 23-11-2017

802{icon} {views}

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Λακωνία για την Πέμπτη 23-11-2017 με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. 

 

 

Σπάρτη.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Μυστράς.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.
Σκάλα.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Μολάοι.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
 Μονεμβασία.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 
Γύθειο.
Αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Αρεόπολη.
Αίθριος θα είναι ο καιρός  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr
 
Διαφήμιση.
Επαγγελματικός Οδηγός Λακωνίας μόνο με 30 ευρώ το Χρόνο από το Sparta Voice
Πληροφορίες στο τηλέφωνο  6909031174.

You may also like

Κοινοποίηση: