Ο Καιρός για το Σαββατοκύριακο 30/31-3-2018.

Σάββατο.
Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα.

Άνεμοι από ΝΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο έως ισχυροί – πρόσκαιρα το μεσημέρι έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία σε πτώση και έως 20 βαθμούς στα βόρεια, έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 21 βαθμούς στην νησιωτική χώρα.

Κυριακή.
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία καθώς και σε τμήματα της δυτικής Μακεδονίας, της κεντρικής Μακεδονίας, της Θράκης και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου – χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς με υψόμετρο >1300-1400μ και της ανατολικής Μακεδονίας με υψόμετρο >1800-1900μ. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στο βόρειο Αιγαίο και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες.

Άνεμοι από Δ/ΔΝΔ διευθύνεις μέτριοι έως ισχυροί, σταδιακά στο Ιόνιο θα στραφούν σε ΔΒΔ με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά και έως 21 βαθμούς στα βόρεια (οι μέγιστες σε περιοχές της κεντρκής Μακεδονίας – στην δυτική Μακεδονία θα είναι 6-7 βαθμούς χαμηλότερες), έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (στα δυτικά θα είναι 6-7 βαθμούς χαμηλότερη) και έως 21 βαθμούς στην νησιωτική χώρα (στην κεντροβόρεια Κρήτη θα είναι 5-6 βαθμούς υψηλότερη).

http://www.youweather.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: