Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Κατέληξε από κορωνοϊό στα 72 του έτη ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης ,  μετά από πολυήμερη μάχη με των κορονοϊό  σε ηλικία 72 ετών. 

 

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθεροι άνθρωποι» νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Το βράδυ της Πέμπτης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητα η τοποθέτηση stents . Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία»  , όπου στο αιμοδυναμικό εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stends για την διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλευόταν και πάλι στην ΜΕΘ όπου τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε .

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και το νοσοκομείο  Σωτηρία 

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος “’Ελεύθεροι Άνθρωποι” σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου “’Η ΣΩΤΗΡΙΑ” ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ο δημοσιογράφος αρνούνταν να εμβολιαστεί και μάλιστα είχε ιδρύσει και το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». 

 

 

 

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: