Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πέτρος Τατούλης «Διαχρονικά απευθύνομαι στον άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό των Πελοποννησίων»

 

«Η πίστη στο καθήκον και η αφοσίωση στην υπέρτατη αξία του άδολου πατριωτισμού αποτελούν διαχρονικά συστατικά του αξιακού περιεχομένου του Ελληνισμού» σημείωσε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων Παλαιολόγεια 2019 και τόνισε ότι «αυτά υπερασπιζόμαστε και αυτά αποτελούν το διακύβευμα των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου. Το πώς δηλαδή θα υπηρετήσουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Όχι ιδιοτελείς σκοπιμότητες που θέλουν να μικρύνουν τον τόπο μας, να τον υποτάξουν σε συμφέροντα ή να τον βάψουν με χρώματα άλλα από αυτά των πολιτών».

 

 

«Η ιστορία μας και η δύναμη του πολιτισμικού αποθέματος του σπουδαίου αυτού τόπου, της Πελοποννήσου, μας διδάσκουν αξίες διαχρονικές που πάντοτε πρότασσαν το συλλογικό συμφέρον και ταυτόχρονα εξασφάλιζαν την προοπτική και την πρόοδό της, παρά τις κρίσεις που αντιμετώπιζαν» τόνισε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «αυτή παραμένει η δύναμή μας. Γι’ αυτό μας εμπιστεύονται οι πολίτες και μάλιστα με καθαρούς όρους. Χωρίς ανταλλάγματα, εξαρτήσεις και δεσμεύσεις».

 

Το Spartavoice.gr ευχαριστεί θερμά το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προβολή των φωτογραφείων μας  στο Δελτίο Τύπου.
Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης. 

 

You may also like

Κοινοποίηση: