Πέτρος Τατούλης «Μετατρέψαμε τη Λακωνία από παραμεθόριο περιοχή σε πυλώνα ανάπτυξης της Πελοποννήσου»

328{icon} {views}

Το έργο μας στη Λακωνία είναι μεγάλο και φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Φέρει τη σφραγίδα της προσπάθειας που συμφωνήσαμε με τους Λάκωνες πολίτες, στην οποία έχουμε αποδειχθεί απόλυτα συνεπείς» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τη Σπάρτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Δημιουργήσαμε νέες προϋποθέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ξεπερνώντας αντιξοότητες και εσωτερικές εντροπίες» σημείωσε ακολούθως ο κ. Τατούλης και υπογράμμισε ότι «το 2011 προεκλογικά είχα μιλήσει για τη Λακωνία ως μια εγκαταλελειμμένη και παραμεθόριο περιοχή, την οποία δεσμεύτηκα ότι θα αλλάξω. Σήμερα, με τα μεγάλα έργα που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους και φιλόδοξους στόχους προς όφελος των πολιτών. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αποτελεί πλέον έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Πελοποννήσου. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι στην προσπάθεια αυτή συνθέσαμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και πετύχαμε την αρμονία όλης της αυτοδιοίκησης και των πολιτών».

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος και ισότιμος συνομιλητής με καταξιωμένους φορείς της διεθνούς κοινότητας στηριζόμενη στο υψηλό πολιτικό της υπόβαθρο και προφίλ, δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι βασικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη της Πελοποννήσου προς όφελος των πολιτών της.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Spartavoice.gr Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας με το χαμηλότερο κόστος το μήνα.
Επικοινωνία

You may also like

Κοινοποίηση: