Παλακωνική απεργία στις 6 Μάϊου 2021

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

1Η ΜΑΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

1η Μαΐου: Ημέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνων

 

Η Πρωτομαγιά, μια ημέρα ορόσημο για τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνία των πολιτών, μας υπενθυμίζει με εμφατικό τρόπο πως όλα κατακτήθηκαν και τίποτε δεν μας χαρίστηκε.

Το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας με ομόφωνη απόφασή του κηρύσσει 24ώρη Παλλακωνική Απεργία στις 6 Μαΐου 2021 ημέρα Πέμπτη ,  ενάντια στο υπό κατάθεση Εργασιακό Νομοσχέδιο που οδηγεί τους εργαζόμενους στην δουλεία και απώλεια εισοδημάτων, δουλεύοντας υπερωριακά χωρίς προσαύξηση και κατάργηση του 8ωρου.

Και καλεί τα μέλη του όπως συμμετάσχουν  στις απεργιακές  συγκεντρώσεις    ενάντια στο νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο.

Το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσει  απεργιακή   συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του  στις  6 Μαΐου 2021  και ώρα 10:30 πμ  ,τηρουμένων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας .

Το Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης συμμετέχει στην 24ωρη Παλλακωνική απεργία που έχει κηρύξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας  και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου στις 6 Μαΐου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. , ενάντια στο υπό κατάθεση εργασιακό νομοσχέδιο.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λακωνίας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ωρη Παλλακωνική απεργία που έχει κηρύξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας  και  στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου στις 6 Μαΐου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. , ενάντια στο υπό κατάθεση εργασιακό νομοσχέδιο.

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: