Προτάσεις

«Παπούτσια και πατήματα» Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

366{icon} {views}

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα «Το τρένο της χαράς», διοργανώνει εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού με τίτλο «Παπούτσια και πατήματα», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, έως και τις 13 Δεκεμβρίου, (ώρα 16:30), παιδιά, ηλικιάς 4 ετών και άνω, θα ζήσουν μοναδικές «παπουτσοπεριπέτειες» εμπνευσμένες από κάθε λογής παπούτσια. Πέδιλα, βατραχοπέδιλα, μπότες, γόβες και γαλότσες θα γίνουν πρωταγωνιστές σε ένα δημιουργικό παιχνίδι με εμψυχώτρια την παιδαγωγό Ελένη Κουσκουρέλου.

Κάνοντας εικαστικές παρεμβάσεις στα παπούτσια της επιλογής τους, τα παιδιά θα αυτοσχεδιάσουν και με την κατάλληλη καθοδόγηση θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30), ένα θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από αυτές συναντήσεις που θα έχουν προηγηθεί.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στο τηλ.: 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

You may also like

Κοινοποίηση: