ΑθλητικάΑθλητικά Νέα.

Παράταση παραγγελιών για τη φανέλα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης με το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b1

 

Συνεχίζονται μέχρι και την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα φανέλα του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόραχης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η φανέλα αγώνα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης είναι διαθέσιμη στα εξής μεγέθη: Μ, L, και XL και το κόστος της ανέρχεται σε 35 € χωρίς αριθμό ή 40€ με αριθμό της επιλογής σας.
 
Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και φανέλας τύπου polo του προπονητικού τιμ, η οποία είναι διαθέσιμη στα μεγέθη: S, M, L, XL και XXL και το κόστος της ανέρχεται στα 20€.
 
Όποιος θέλει να προμηθευτεί κάποια από τις δύο φανέλες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail στο: pao.kokk@gmail.com ή μέσω inbox στο  facebook: facebook.com/p.a.o.kokkinoraxis
 
Στο μήνυμά σας γράψτε μας:
Ονοματεπώνυμο: …………..
Φανέλα: αγώνα ή polo
Μέγεθος φανέλας: π.χ. «Μ»
Αριθμός (για φανέλα αγώνα μονο): π.χ. «8» ή «χωρίς αριθμό»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69………………
Διεύθυνση: …………………
Η παράδοση θα γίνει σε 15-20 ημέρες από το πέρας της πιο πάνω καταληκτικής ημερομηνίας. Σημειώνεται πως για παραγγελίες εκτός της πόλης της Σπάρτης το κόστος των μεταφορικών θα βαραίνει τον αγοραστή.
ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν συμβολικά υπέρ του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

You may also like

Κοινοποίηση: