Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Ευρώτα.

737{icon} {views}

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ.Ιωάννης Γρυπιώτης με μια ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό στο facebook μας ανακοινώνει την παραίτηση του. 

 

Φωτογραφία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ.

 

“Αγαπητοί μου φίλοι , Θέλω να σας κάνω γνωστό ότι καθαρά για λόγους επαγγελματικούς κατέθεσα την παραίτηση μου … ξέρω ότι καποιοι … πικρόχολα σχολιάζουν δεν πειράζει έμαθα τόσα χρόνια να υπολογίζω την καθε παράγραφο από τον καθένα είτε προσφέρει πίκρα είτε χαρά … δεν ξεχνώ οτι δέκα χρόνια αφιέρωσα εδώ ….. και αυτό γιατί Αγάπησα όλους σας …. Οπότε δεν μπορείτε να με κάνετε να σας μισήσω ….. Εγώ αυτό Μπόρεσα …. αυτό Κατάφερα …. Αυτό έκανα !!!! Ολα θα πάνε μπροστά , αφήνοντας πίσω τα παλιά και να πάρω μόνο αυτά …. που με δίδαξαν τα λάθη μου για να μην ξανασυμβούν στην νέα μου Ζωή !!!!!

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβoυλίου Δήμου Ευρώτα

Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους .
Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρόν σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών , παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίηση του .
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια , προσπάθησα , αυτό μπόρεσα , αυτό κατάφερα , λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας , για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας .
Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο .

Μετά τιμής 
Γιάννης Γρυπιώτης 
Διευθυντής Αναισθησιολογος 
ΓΝ-ΚΥ Μολάων 
Μολάοι 28/11/2017″

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174