Παραμένει σε αυστηρό lockdown  ο Δήμος Σπάρτης

 

 

Στην Ενημέρωση συντακτών ό Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων κ . Ν . Χαρδαλιάς επισήμανε ότι ο Δήμος Σπάρτης παραμένει σε αυστηρή καραντίνα μέχρι και την 1 Φεβρουαρίου 2021 όπου θα έχει συμπληρώσει τις 18  ημέρες αυστηρού lockdown. 

Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: τα μέτρα παρατείνονται για μία εβδομάδα ακόμη και ως την 1 Φεβρουαρίου, καθώς το ιικό φορτίο δεν έχει υποχωρήσει στον επιθυμητό βαθμό στο Δήμο Σπάρτης  , συνεχίζει με 49 ενεργά κρούσματα.

Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι στην παρούσα συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προχωράμε βήμα-βήμα, με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η όποια άρση μέτρων γίνεται πάντα στον κατάλληλο χρόνο, τη στιγμή, δηλαδή, που τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέπουν το άνοιγμα και άλλων δραστηριοτήτων, χωρίς να διακυβεύονται όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Και βασική προϋπόθεση για το κάθε επόμενο βήμα είναι η συνέπεια που δείχνουμε στην εφαρμογή των μέτρων. Γιατί αυτή αποτελεί την ασπίδα προστασίας μας έναντι της πανδημίας, μέχρι ο εμβολιασμός να μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω μας οριστικά αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Τα μέτρα ως 1.2.2021 στον Δ. Σπάρτης

Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.

Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κλπ).

 

Ας τηρούμε τα μέτρα , να μην κάνουν καθημερινώς άσκοπες μετακινήσεις ώστε σύντομα να βγούμε από την αυστηρή απαγόρευση , ας περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στα απολύτως απαραίτητα. 

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο facebook Sparta Voice 
Instagram 

You may also like

Κοινοποίηση: