Παρουσίαση βιβλίου & μελέτης Ν.Μουσείο της αρπαγής της Ευρώπης στα πλαίσια Φεστιβάλ «Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη» 2018.

377{icon} {views}

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ, πρώην Υπουργός,   κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, στα πλαίσια της διοργάνωσης του Φεστιβάλ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ,  το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο κτήμα  ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ στις Αμύκλες, θα παρουσιάσει την Κυριακή 16/9/2018 , στις 11:15 πμ τον δεύτερο τόμο του  βιβλίου του με τίτλο ”  Όπως τα έζησα”.

Στην συνέχεια ,στις 12:30μμ η αρχιτέκτων κ. Μαγνήσαλη θα παρουσιάσει την μελέτη του νέου Μουσείου που θα ανεγερθεί στον χώρο όπου ευρίσκεται το ψηφιδωτό με  την αρπαγή της Ευρώπης, επί της Κ. Παλαιολόγου. Την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο Μουσείο είχε το Σωματείο ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο κ. Βαρβιτσιώτης και την χρηματοδότηση της μελέτης και του έργου έκανε το Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος μετά από προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, κ. Γ. Βαρβιτσιώτη.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την δραστηριότητα των φορέων μας και του Προέδρου Γιάννη Βαρβιτσιώτη ιδιαίτερα.

 

Το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» 2018 γίνεται με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: