Εκδόσεις : Ποίηση - Βιβλίο.

Παρουσίαση βιβλίου της Σπαρτιάτισσας Γιαννοπούλου Ματίνα “ ο Απεσταλμένος”

423{icon} {views}

Οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Σπάρτης, γυναικείο τμήμα του παγκόσμιου οργανισμού ΑΧΕΠΑ, παρουσιάζουν την Σπαρτιάτισσα συγγραφέα Γιαννοπούλου Ματίνα και σας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο “ ο Απεσταλμένος” από τις Εκδόσεις Πηγή.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στην Αίθουσα “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ” της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου (Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας – Πρόεδρος και Ιδρυτικό Μέλος των Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης)
  • κ. Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου (Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός – πρ. Εκπαιδευμένη της Εταιρίας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας)

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Άννα Κορομβόκη – Δημοσιογράφος 

Θεατρικό δρώμενο από τους : Στράτη Αϊβαλιώτη, Μαριλένα Θεοφιλάκου, Μαίρη Πετράκου 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:                                                        

Γιαννοπούλου Ματίνα                                                                 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη, Λακωνίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ/Καλαμάτας/Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά η επαγγελματική της κατεύθυνση στράφηκε αλλού. Με έντονο ενδιαφέρον για τις τέχνες από νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με την συγγραφή και την ζωγραφική. Έχει στο ενεργητικό της πολλές ομαδικές εκθέσεις αλλά και μία ατομική. Το αναγνωστικό της ενδιαφέρον πάντα κινούνταν στο μυστηριακό και φανταστικό πεδίο, το οποίο πιστεύει ότι δίνει ενδιαφέρον στην ζωή μας.  Βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για την επόμενη καλλιτεχνική δημιουργία και ετοιμάζει πάντα κάτι καινούργιο είτε στην συγγραφή, είτε στην ζωγραφική. Μένει στην Πρέβεζα μόνιμα με την οικογένειά της. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο της σύγγραμμα που μοιράζεται με το αναγνωστικό κοινό.

 

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Fb: Matina Giannopoulou

Email: matagia78@gmail.com

  

 

You may also like

Κοινοποίηση: