Παρουσία Δαβάκη στην τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2018»

373{icon} {views}

 

Στην τελική φάση της Άσκησης «Παρμενίων 2018», που διεξήχθη στις 12/10/2018 στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, παρέστη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Λακωνίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης. Η Εθνική Διακλαδική Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας «Παρμενίων 2018» διεξήχθη σε όλη την επικράτεια της Χώρας κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 12 Οκτωβρίου 2018, υπό το σχεδιασμό και τη διεύθυνση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). Στην Άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, συμμετείχαν τα Γενικά Επιτελεία, οι Μείζονες Διοικήσεις με τις υπαγόμενες Μονάδες, καθώς και φορείς του Πολιτικού Τομέα. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, ο κ. Δαβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να συγχαρώ τη φυσική ηγεσία και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τη συμμετοχή τους, που πέραν όλων των άλλων αποδεικνύει ότι αποτελούν τον πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατεύματος. 

Τα συναισθήματά μας είναι δυνατά και αξέχαστα: Δέος, υπερηφάνεια, σεβασμός, αλλά και ευγνωμοσύνη για το έργο που επιτελείτε.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ήταν και παραμένουν το Καύχημα και η Ασπίδα του Έθνους!

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: