Λακωνία

Πασχαλινές λαμπάδες από τα παιδιά του κατηχητικού ενορίας Τσεραμιού.

370{icon} {views}

Έχοντας φτάσει στο μέσο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Ενορίας του Τσεραμιού, επιδόθηκαν το Σαββάτο 10 Μαρτίου 2018, στην δημιουργία των δικών τους πασχαλινών λαμπάδων, με όμορφα και ευφάνταστα στολίδια.

 

Συγκεκριμένα, τα παιδιά των δύο τμημάτων των κατηχητικών συντροφιών του Τσεραμιού, υπό την καθοδήγηση του εφημερίου τους π. Παναγιώτου Λάτση, των κατηχητριών τους πρεσβυτέρας Γεωργίας Λάτση, κ. Φανής Λάζαρη και κ. Όλγας Τσώνη, η οποία λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν κατάφερε να συνδημιουργήσει μαζί τους, αλλά και τη βοήθεια της βρεφονηπιοκόμου Κέλλυς Γεροντάκου και των μητέρων κ. Αφροδίτης Θεοφανοπούλου, κ. Βίρπυ Λάσκαρη, κ. Εύης Λερίκου και κ. Λοκρητίας Παναγάκου, πήραν από μία λαμπάδα το καθένα, την οποία είτε ζωγράφισαν, είτε στόλισαν με διάφορα έτοιμα ή αυτοσχέδια στολίδια!

 

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής καλλιτεχνικής ώρας, τα παιδιά του ανωτέρου τμήματος δέχτηκαν την απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη επίσκεψη του Αρχιμ. Ευσταθίου Πορφύρη που είναι υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας καθώς και του συνεργάτου του Γραφείου Νεότητος και κατηχητού της Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, κ. Γεωργίου Καρκαμπάση, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τα παιδιά για την ολοπρόθυμη και αδιάλειπτη παρουσία τους στις κατηχητικές συνάξεις του Τσεραμιού, επιδόθηκαν μαζί με αυτά στη δημιουργία και των δικών τους λαμπάδων!

 

Το όμορφο και ηλιόλουστο απόγευμα ολοκληρώθηκε με την ίδια καλλιτεχνική δραστηριότητα και για το κατώτερο τμήμα ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια των οποίων μικροί και μεγάλοι εύχονταν καλό υπόλοιπο σαρακοστής και καλό Πάσχα!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: EnoriaTseramiou.blogspot.gr

Φωτογραφίες: π. Π.Λ., Αφροδίτη Θεοφανοπούλου.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: