Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Μετατρέπουμε την Ελαφόννησο στο πρότυπο αειφόρας ανάπτυξης».

Ελαφόνησος Λακωνίας

«Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την Ελαφόνησο σε πράσινο νησί, στο πρότυπο αειφόρας ανάπτυξης, τόσο στον τομέα της ενέργειας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Ενεργειακής Κοινότητας Πελοποννήσου, όσο και στον τουρισμό, με τη συνεργασία μας με το Παγκόσμιο Φόρουμ Τουρισμού της Λουκέρνης» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τη Δήμαρχο της Ελαφοννήσου Ευσταθία Λιάρου και στελέχη της δημοτικής αρχής, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία τόσο με την παρούσα δημοτική αρχή, όσο και με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, συζητήθηκαν σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το μοναδικό νησιωτικό δήμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δρομολογήθηκαν λύσεις για ζητήματα βασικών υποδομών που θα δώσουν προοπτική αειφόρας και βιώσιμης ανάπτυξης της Ελαφοννήσου.

φωτογραφία Αλέξανδρου Μπουγάδη.

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: