“ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ” υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 

 

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών και το Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» βρίσκονται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να προσκαλέσουν τους μικρούς μας φίλους και τις μικρές μας φίλες στο δημιουργικό εργαστήριο με τίτλο «ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ», το οποίο θα λάβει χώρα στο Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» (Λεωνίδου 01, Σπάρτη), τη Δευτέρα 05/12/2022 και ώρα 17:00-18:00.

Το «ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ» αποτελεί μία δράση, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα, που έχει ως στόχο τη γνωριμία των παιδιών και των εφήβων της πόλης μας με ιστορίες και παραδόσεις που «πηγάζουν» από τη θάλασσα, τα ποτάμια και τους λοιπούς υδροβιότοπους του τόπου μας, της Λακωνίας.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το δημιουργικό εργαστήριο «ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ» είναι η μοναδική δράση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που έλαβε τη συγκεκριμένη αιγίδα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντική την απόκτησή της και, φυσικά, τη συμμετοχή όλων εσάς.

Με τη βυζαντινολόγο, κα Μυρτώ Βλάχου (Λακωνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς), θα «ταξιδέψουμε» στο καράβι του Αγίου Νικολάου και στις ναυτικές παραδόσεις της Λακωνίας και με τον εκδότη, κ. Γεώργιο Δημακόγιαννη (Εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη») θα «μπαρκάρουμε» με τα πειρατικά πλοία της Μάνης του προ-περασμένου αιώνα.

Στη συνέχεια, με τον Ιχθυολόγο, Δρ. Λεωνίδα Βαρδάκα (Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα «Ο Ευρώτας»), θα μάθουμε γιατί και, κυρίως, πως μπορούμε να προστατεύσουμε τους υδροβιότοπους του τόπου μας και, τέλος, με την Ειδική Παιδαγωγό, κα Μάρθα Ηλιοπούλου (Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη»), και την Ιστορικό Τέχνης, κα Πηγή Σακελλαροπούλου (Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου), θα παίξουμε με λέξεις και χρώματα συνυφασμένα με το νερό και τη θάλασσα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους υποστηρικτές της δράσης μας αυτής, ήτοι τον καινοτόμο Εκδοτικό Οίκο & E-shop για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά «MY-BOOK.GR», τους γευστικούς και θρεπτικούς χυμούς «Λακωνία», τις άκρως δραστήριες Εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη», το πάντα κοντά στον άνθρωπο Κέντρο Εναλλακτικής και Ολιστικής Ιατρικής «Φροντίδα», το διεθνώς αναγνωρισμένο για τα προϊόντα του «Sparta Spirit» και τις ακάματες επαγγελματίες των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης των «Local Stories».

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

*******

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβευμένο κατάστημα με το
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Διαβατηρίων  , Αδειών Οδήγησης
και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες και διακοσμητικά μαξιλάρια
Κορνίζες
USB stick ~ 4GB , 8GB , 32 GB
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: