Πλημμύρες και καταστροφές σε όλη τη χώρα από την επέλαση του έντονου καιρικού φαινομένου Νεφέλη

 

Στο έλεος της κακοκαιρίας και των καταστροφών για άλλη μια φορά βρέθηκε η Μάνδρα Αττικής. Σπίτια, καταστήματα και δρόμοι πλημμύρισαν ενώ δεκάδες ήταν οι κλήσεις προς την Πυροσβεστική για άμεση βοήθεια. Η κακοκαιρία ξύπνησε τραγικές μνήμες στους κατοίκους της Μάνδρας μιας και ακόμη δεν έχουν συνέλθει από τις καταστροφές του περασμένου Νοέμβρη. Παρά τις υποσχέσεις τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί στον νομό Λαρίσης και ειδικά στην περιοχή της Αγιάς όπου κι εκεί δόμοι πλημμύρισαν από τα ξέχειλα ρέματα. Γίνονται προσπάθειες με μηχανήματα να ανοίξουν, φρεάτια, δρόμοι και ρέματα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Πιερία και Αργολίδα αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα με δρόμους πλημμυρισμένους με νερά  που θυμίζουν περισσότερο λίμνες παρά δρόμους. 

Στη Χαλκιδική σημειώθηκαν κατολισθήσεις στους δρόμους της Σιθωνίας ενώ ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε και έπεσε στη θάλασσα. 

Η Σπάρτη δεν ξέφυγε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα αφού την Κυριακή 24/06/2018 υπήρξε παρόμοια κατάσταση με ξέχειλους δρόμους, κάδους να επιπλέουν και κατοίκους σε κατάσταση απελπισίας. 

Το έντονο καιρικό φαινόμενο Νεφέλη θα υποχωρήσει σταδιακά από την Παρασκευή 29/06/2018.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

Κοινοποίηση: