Ποιος τηλεοπτικός σταθμός είναι πρώτος στην Πελοπόννησο

442{icon} {views}

 

Οι τηλεθεατές “ψήφισαν” Ionian tv.

“Στην πρώτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Ionian tv”

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα για την αξιολόγηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών από το κοινό διεξήχθη για πρώτη φορά από τη FOCUS BARI A.E., μια εγκεκριμένη εταιρεία μετρήσεων που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της χώρας. (επισημαίνεται ότι η εν λόγω έρευνα διενεργήθηκε με πρωτοβουλία της FOCUS BARI Α.Ε.).

Η έρευνα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη που αφορά τους περιφερειακούς -πλέον- σταθμούς από την έναρξη της εκπομπής τους μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της DIGEA.

Στην Περιφερειακή Ζώνη 6 (Πελοπόννησος – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα –  Κύθηρα),εκπέμπουν συνολικά 15 τηλεοπτικοί σταθμοί.

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα υψηλότερα ποσοστά σε επιμέρους δείκτες προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού συγκεντρώνει το Ionian Channel.

Ενδεικτικά:

1) Το Ionian Channel κατακτά την πρώτη θέση στην αξιολόγηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών:

α) Δίνει σφαιρική εικόνα για τα γεγονότα της επικαιρότητας

β) Έχει τις πιο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές

γ) Έχει το πιο αξιόπιστο δελτίο ειδήσεων

δ) Είναι σοβαρό και αξιόλογο

ε) Παρουσιάζει αντικειμενικά και ολοκληρωμένα και θέματα εθνικής εμβέλειας

2)Το Ionian αναδεικνύεται στην πρώτη θέση ως ο τηλεοπτικός σταθμός που ξεχωρίζει για:

α) Τις εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα

β) Τις εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα

γ) Το δημοσιογραφικό του επιτελείο

δ) Στο σύνολο του τηλεοπτικού περιεχομένου

Στην ερώτηση ποια κανάλια της περιφερειακής σας ζώνης παρακολουθείτε συνήθως, πρώτο στην προτίμηση του κοινού είναι και πάλι το Ionian Channel, γεγονός που έρχεται να επισφραγίσει τη ανάδειξή του ως του κορυφαίου περιφερειακού σταθμού της χρονιάς (σε πανελλαδικό επίπεδο) επί τρείς συνεχείς χρονιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια, το Ionian έχει ενδυναμώσει την παρουσία του και στον νομό Λακωνίας, αναπτύσσοντας στοχευμένες συνεργασίες, που μεταφέρουν την ειδησεογραφία, όπως και τα κοινωνικά-πολιτιστικά δρώμενα του τόπου με αξιοπιστία,  αμεσότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στους τηλεθεατές. Πλέον, η Λακωνία έχει τη δική της «φωνή» και εικόνα μέσω ενός σταθμού, ο οποίος επιβραβεύεται για το σύνολο του τηλεοπτικού προϊόντος που παρέχει στο κοινό. Η Λακωνία έχει την ευκαιρία μέσα από το Ionian Channel να προβάλλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε ένα διευρυμένο κοινό, που ξεπερνά τα στενά όρια του νομού. Ο σταθμός βρίσκεται στο πλευρό του τηλεθεατή, αναδεικνύοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

 

 

 

Η βάση του Ionian Channel στη Λακωνία βρίσκετε στην διεύθυνση:

Αγησιλάου 63, Σπάρτη – Τ.Κ. 231 00

Τηλ.: 2731100 933, 6979 19 33 22

E-mail: studiokouros@gmail.com

Υπεύθυνος: Τάκης Κούρος

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: