Απόψεις

Που οφείλετε η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ

Η εντυπωσιακή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές του 2019 ήταν προβλέψιμο , εκτός από το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ , που ήταν κάτι αναπάντεχο για το κόμμα και τους αυλικούς του.

 

 

Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ  και η χώρα γνωρίζει τον πλήρη εξευτελισμό των θεσμών και κυρίως των βασικών εννοιών της αστικής δημοκρατίας. Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα το κοινοβούλιο μετατράπηκε σε “τσίρκο” με βουλευτές που δεν ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον Τσίπρα ενώ σε πολλές περιπτώσεις επιχειρήθηκε η αλλοίωση του πολιτεύματος.

Ο Ελληνικός λαός θα έπρεπε να ξέρουν στο ΣΥΡΙΖΑ , ότι είναι λαός υπερήφανος και δεν ανέχεται να υποδουλώνεται και να πηγαίνουν χαμένες οι θυσίες των προγόνων του , αυτό ήταν και το πρώτο λάθος του Αλέξη Τσίπρα , να υποβιβάσει την νοημοσύνη του Έλληνα.

Σήμερα ο λαός νιώθει προδομένος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  , διότι δεν υλοποίησε όλα αυτά που είχε υποσχεθεί το 2015 , τα μνημόνια που θα έσκιζε αλλά αντί αυτού έφερε και αλλά.
Στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας που δεν άκουσε κανέναν , για τα ψέμματα , την εξαπάτηση , για ένα Όχι που έγινε Ναι και για την υποβάθμιση της νοημοσύνης του Έλληνα.
Για μια αριστερή κυβέρνηση που αριστερή ήταν μόνο στο όνομα.
Για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού , για το μάθημα των Θρησκευτικών , για την πρωινή προσευχή στα σχολεία και των Εθνικό ύμνο.
Για το ύφος και το  ήθος της εξουσίας που άσκησαν
Για τις ευθύνες που δεν ανέλαβαν όπως στην πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προφανείς , ένα κόμμα που ήρθε με σωτήριες διαθέσεις αλλά τελικά μόνο σωτήριες δεν ήταν. 

Το θέμα είναι αν υπάρχει σήμερα κάποιος ικανός σωτήρας για την Ελλάδα , κάποιος που θα πει φτάνει η ανέχεια ως εδώ.  

Αν υπάρχει ο χρόνος θα το δείξει και μην ξεχνάτε και το πρώην ΠΑΣΟΚ έταζε πολλά και από κόμμα Κυβερνητικό κατάφερε να είναι  τρίτο κόμμα.

Αλέξανδρος Μπουγάδης 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: