Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για τη παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός εκσυγχρονισμός ».

313{icon} {views}

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στη Σπάρτη, η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για τη παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός εκσυγχρονισμός ».
Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου όπως και ενδιαφερόμενοι για τα εν λόγω προγράμματα. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό παραχώρησε τον λόγο στο στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Βασίλειο Γκοτσούλια.

Ο ομιλητής παρουσίασε λεπτομερώς τις τρείς νέες δράσεις, αναλύοντας τη διαδικασία ένταξης που θα ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στα εν λόγω προγράμματα. Επιπροσθέτως ο κ. Γκοτσούλιας επισήμανε τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερη προσοχής , προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να πετύχουν έναν υψηλό βαθμό κατά την αξιολόγηση του έργου τους.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι, πραγματοποίησαν σωρεία ερωτήσεων και αποριών στο στέλεχος της Διαχειριστικής ο οποίος απάντησε αναλυτικά και κάλυψε κάθε απορία που παρουσιάστηκε.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: