Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα της 4ης γιορτής νεολαίας στο πάρκο Ευαγελίστριας.

740{icon} {views}

 

Η πρώτη μέρα της 4ης Γιορτής Νεολαίας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς  έληξε με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή. 
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η Γιορτή Νεολαίας διαρκεί 2 μέρες αντί για μία που ήταν τα 3 προηγούμενα χρόνια. Η μητρόπολη ευελπιστεί πως η Γιορτή θα εξελιχθεί σε τριήμερη με ακόμα περισσότερες δράσεις και εκπλήξεις για τα παιδιά.

Στο πάρκο της Ευαγγελίστριας έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης, από τις 7 το απόγευμα τα παιδιά συμμετείχαν στο δημιουργικό εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής φιγούρας με θέμα τον Καραγκιόζη.
Στις 20:30 ακολούθησε το θέατρο σκιών με μια ξεκαρδιστική παράσταση του Καραγκιόζη όπου γέλασαν μικροί και μεγάλοι.

Κυριακή 13/05/2018 στον χώρο του Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου θα πραγματοποιηθούν δράσεις και παιχνίδια για παιδιά καθώς και εργαστήρι λόγου και μικρές θεατρικές παραστάσεις.
Στο τέλος θα δοθεί σε όλα τα παιδιά δώρο- έκπληξη.
Στην τελετή λήξης του διημέρου θα παραστεί και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος. 

Το πρόγραμμα για  Κυριακή 13-5-2018 είναι:

ΤΟΠΟΣ: Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο Σπάρτης

16:30 – 16:45
Προσέλευση παιδιών

17:00 – 18:30
1) Παιχνίδια δράσης για κάθε ηλικιακή ομάδα

2) Εργαστήρι διαλόγου για τους γονείς με την ψυχολόγο κ. Έφη Μπαρμπάγιαννη πάνω σε θέμα, που αφορά στην ανατροφή των παιδιών μας.

19:00 – 20:30
Τελετή Λήξης της Γιορτής Νεολαίας με παρουσίαση θεατρικών δρώμενων από κατηχητικές ομάδες της Μητροπόλεως μας και παρουσίαση παραδοσιακών δημοτικών χορών. Κλείσιμο της γιορτής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.

 

φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης.
Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: