Αθλητικά Λακωνίας.

Πραγματοποιήθηκε ο Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος αγώνας 2022

386{icon} {views}

Ο αγώνας που πια έχει καθιερωθεί ως τελευταίος αγώνας της χρονιάς έγινε το πρωί της Κυριακής 18.12.2022 με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

 

 

Η εκκίνηση γίνεται από την πλατεία του χωριό και κινείται  μέσα στον Ταΰγετο ,η  διαδρομή του ορεινού ημιμαραθωνίου είναι 22.400 μέτρα και κατά το μεγαλύτερο μέρος της, αποτελείται από μονοπάτια τα οποία είναι σηματοδοτημένα και θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή σήμανση, ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διάρκεια του αγώνα. Από αυτά τα 22.400 μέτρα, τα 1.000 μέτρα είναι άσφαλτος, τα 5.400 μέτρα είναι χωματόδρομος, ενώ τέλος τα μονοπάτια είναι 16.000 μέτρα. όπου διασχίζουν μια υπέροχη διαδρομή  κοντά στο ποτάμι Κάστωρ , όπως και η διαδρομή των 5 χλμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

φωτογραφίες
Studio Φωτογραφίας Αλέξανδρος Μπουγάδης
Όθωνος Αμαλίας 59 Σπάρτη

**********

Στο Χριστουγεννιάτικο event θα λειτουργεί  bazzar ,  με τα έσοδα από τις πωλήσεις και την φωτογράφιση να δίνονται σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας  αγοράζοντας τρόφιμα.

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: