Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕΑθλητικά

Προέδρος Α.Ε. Σπάρτη θέλω να δούμε την ομάδα μας στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.

373{icon} {views}

Ο Πρόεδρος της Α.Ε Σπάρτη μιλάει με “σκληρή” γλώσσα σε όσους του επιτέθηκαν άδικα και έχει ως στόχο να είναι η ομάδα της Σπάρτης και φέτος αρκετά καλή.
Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιά μας και φέτος και να την δούμε σύντομα στα μεγάλα σαλόνια.

 

 

“Ενωτικό μήνυμα.Αγαπητοί φίλαθλοι.
Τους τελευταίους μήνες εκβιάστηκα, λοιδωρήθηκα και συκοφαντήθηκα από μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αρκετοί από τούς οποίους ήταν “Σπαρτιάτες “!

Στόχος τους ήταν η ομάδα να μην αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της F.L. ,αλλά σε αυτό της Γ Εθνικής και προσπάθησαν όσο μπορούσαν ,η ομάδα μας να μην αδειοδοτηθεί ,επιδιώκοντας μόνο το κακό της .

Όλον αυτόν τον καιρό προτίμησα την σιωπή. Έκλεισα τα αυτιά και με ψηλά το κεφάλι ενήργησα έτσι ώστε η ομάδα μας όχι μόνο να αγωνιστεί στην F.L. , αλλά και να πρωταγωνιστήσει, καθιστώντας όλους τους παραπάνω “κυρίους ” άκρως αναξιόπιστους ,για δεύτερη φορά μετά από 4 χρόνια. Παρόλα αυτά, αυτήν την στιγμή τούς συγχωρώ όλους.


Ξεχνώ τα πάντα και τους καλώ να ονειρευτούμε μαζί, αυτό που έχω ο ίδιος ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια . Να δούμε κάποια μέρα την ομάδα μας , στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω, ότι από εδώ και πέρα, οποίος πολεμήσει την ομάδα με ύπουλα μέσα, το όνομά του και οι πράξεις του θα ανακοινώνονται , για να ξέρουν ολοι τι πρεσβεύει ο καθένας απ’ αυτούς. Συγχωρέστε με για το έντονο ύφος του λόγου μου ,αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο ,έρχεται και η στιγμή της έκρηξης. Εύχομαι να μην ζήσω ξανά τέτοια γεγονότα.”

You may also like

Κοινοποίηση: