Πρόγνωση καιρού για Σαββατοκύριακο 12-13/5/2018

308{icon} {views}

 

 

Σάββατο 12-5-2018
Νεφώσεις αστάθειας με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε τμήματα του Ιονίου, της κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Κρήτης. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Αργά το βράδυ μπόρα τοπικά έντονη πιθανόν να σημειωθεί στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο και τα Κύθηρα.

Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροί – στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 24 βαθμούς στα βόρεια, έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 22 βαθμούς στην νησιωτική χώρα. Κατά την διάρκεια των φαινόμενων η θερμοκρασία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη,

Κυριακή 13-5-2018

Νεφώσεις αστάθειας με σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε τμήματα του Ιονίου καθώς και στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου – τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 25 βαθμούς στα βόρεια, έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 22 βαθμούς στην νησιωτική χώρα. Κατά την διάρκεια των φαινομένων η θερμοκρασία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
http://www.youweather.com

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: